Vikarbureau

IP Regnskab er din samarbejdspartner som vikarbureau, når du har behov for midlertidig assistance til regnskabsfunktionen i din virksomhed – i en kortere eller længere periode.
Som vikarbureau kan vi med kort varsel levere kvalificerede vikarer til din virksomhed inden for alle aspekter af regnskab.

Når du benytter IP Regnskab som vikarbureau, kan du være sikker, på at den vikar, som skal hjælpe dig med opgaven, har været gennem et grundigt og omfattende testforløb. Som vikarbureau sender vi således kun vikarer ud, som vi er sikre på passer ind i din virksomhed, både fagligt og menneskeligt.

Når testforløbet har vist, at personen vil passe godt ind i jeres virksomhed, er det samtidig en garanti for at personen hurtigt kan danne sig et overblik over opgaven og jeres behov, og dermed begynde at skabe merværdi til jeres virksomhed. Det betyder også, at vikaren kan starte op med jeres regnskabsfunktion uden at skulle igennem et oplæringsforløb. I sparer dermed en masse vigtig tid, og ser hurtigt at der bliver leveret resultater.

Vi er et vikarbureau med mange års erfaring, og vores mange cases har vist os, at de bedste testværktøjer er THOMAS og DISC. Disse to værktøjer er internationalt anerkendte til udvælgelse af de rette personprofiler. Som vikarbureau er vi hos IP Regnskab certificeret til at benytte begge disse værktøjer. Først når testforløbet er gennemført tilfredsstillende, vil din virksomhed blive præsenteret for den udvalgte kandidat.

Vores grundige forarbejde og testforløb er en vigtig årsag til, at mange virksomheder ser os som en dygtig samarbejdspartner, når de skal finde det rigtige vikarbureau til regnskab.

IP Regnskab er din samarbejdspartner som vikarbureau

Speciale i regnskab

Hos IP Regnskab har vi helt bevidst valgt at være et vikarbureau med speciale i regnskab. Alle virksomheder i Danmark har bogføringspligt iflg. bogføringslovens § 1. Det betyder, at der i alle virksomheder – i større eller mindre grad – er et behov for viden om bogføring.

Ikke alle virksomheder har ressourcerne, eller viden, til selv at varetage opgaven. Det kan også være at din virksomhed står med et akut behov for at få ryddet op i jeres regnskabsfunktion for at genskabe overblikket. Vores mangeårige baggrund inden for regnskabsbranchen viser med al tydelighed, at vi har alle de kvalifikationer, der skal til for at levere de rigtige løsninger og de rigtige vikarer, uanset hvilket behov din virksomhed har.

 

Fuld garanti på kandidater til regnskab

Som vikarbureau, inden for regnskab, kan vi hos IP Regnskab med sikkerhed sige, at vi kender til alle de opgaver, man kan støde på i en regnskabsfunktion. Vi har således erfaring, der spænder over så forskellige funktioner som allround bogholder, regnskabs- og administrationschef, finance controller og økonomichef. Vores alsidige baggrund samt vores grundige test af alle kandidater betyder også, at vi giver din virksomhed fuld garanti på de kandidater, vi anbefaler jer.

IP regnskab har som vikarbureau inden for regnskab kun ét mål og det er at levere det rigtige match til din virksomhed. Derfor vil vi anbefale dig at kontakte os i dag på tlf.: 70 26 01 70 og få en grundig snak med en af vores dygtige konsulenter.

Du kan med det samme få et tilbud og rådgivning i forhold til jeres behov og hvilken type kandidat, der kan løse netop jeres opgave.