Bogføringsassistance & regnskabshjælp

 

Outsource dit regnskab til en professionel samarbejdspartner – vi har både konsulenter vi kan sende ud til din virksomhed og vi kan løse dit behov for økonomistyring IN house – det er IP Regnskabs bogføringsassistance.

IP Regnskab & Personale har specialister sig i outsourching af  :

 • Regnskab
 • Debitor-/kreditorstyring
 • Lønadministration
 • Bogføring
 • Moms
 • Budgettering
 • Likviditetsstyring
 • Rapportering til ledelse, bestyrelse
 • Økonomistyring
 • Årsafslutninger, regnskab til revisor
 • Vikarløsninger
 • Økonomistyring

Vores brede kundegrundlag der består af både små og mellemstore kunder med ansatte op til 50 medarbejdere, giver os et unikt erfaringsgrundlag, og gennem et tæt samarbejde med dem har vi opnået særlige kompetencer inden for en række brancher.

Vi kan tilpasse en løsning til netop Deres virksomhed ud fra et møde, hvor vi analyserer Deres forretningsgange og fremtidige behov. Vi har både en fast regnskabskonsulent, som vi kan sende ud til Deres virksomhed og vi kan tage opgaverne IN house på vores kontor i Solrød Strand.

Outsourching af Deres økonomifunktion kan være meget lønsom for Deres virksomhed.

Bogføringsassistance & regnskabshjælp

Oprydningsopgaver

IP Regnskab & Personale har dygtige allround og tunge regnskabskonsulenter, som er vant til oprydningsopgaver.

Det kan være De har haft en fejlansættelse, længere sygemelding, og Deres bogholderi ligger i ruiner, intet i regnskabet stemmer, og der er måske kommet anmærkninger fra Deres revision. Eller de vil undgå at der kommer anmærkninger fra Deres revision.

Trænger Deres økonomifunktionen til en grundig oprydning så kontakt IP Regnskab & Personale – vi har et solidt regnskabsteam, som kan springe på opgaven med kort varsel, og sikre, at der gennem bogføringsassistance igen kommer system i rodet. Udestående bilag bogføres, konti afstemmes, herunder moms, løn, balancen gennemgås og sandsynliggøres, og rutiner kvalitetssikres, og De får igen et økonomisk overblik, omkring driften af din virksomhed.

Der kan hurtigt opstå tvivl med, hvad er en revisor, og hvad er en bogholder, da revisoren ind imellem krydser grænsen og agerer bogholder i samme funktion.

 

Revisoren

En revisor er en person som arbejder med at revidere regnskaber, udfærdige skatteregnskaber,  rådgive i tunge skattemæssige sager, fortolkning af love og regler, revidere i rigtigheden af regnskabet, om bilagene findes etc. 

Der findes :  Registrerede revisorer og Statsautoriserede revisorer

 

Bogholderen

En bogholder sørger for at samle data, dvs. bogføre og udarbejdelse af regnskaber. Opgaverne består ofte af forberedelse med bogføringsmaterialet som fx beregning af løn og skat og rente- og rabatberegninger, men også fakturering, debitorkontrol, kreditorkontrol, pc-bank, moms, løn, budgettering, afstemninger etc. Det vil sige, at bogholderen som regel er skridtet før revisoren, han klargører regnskabet og sender det til revisoren, som så enten laver årsregnskabet eller reviderer det, hvilket selvfølgelig kun er nødvendigt hvis du er et “selskab”.

Mange revisorer har så den service, at de også agerer bogholder, hvor de styrer alle virksomhedens økonomiske foreliggender. Dette er dog ofte dyrere end at have en dedikeret bogholder, da disse revisorfirmaer ofte er meget større. Bogholdere er ofte små iværksættere der er gået for sig selv, og samarbejder som regel med et fast revisor firma.

Det vil klart anbefales at som nyopstartet selvstændig at benytte sig af en bogholder, og så igennem denne finde en revisor der kan godkende dit årsregnskab. Men som nævnt tidligere, så behøver dusom  enmandsvirksomhed overhovedet ikke få dit årsregnskab godkendt, så hold du dig bare til en bogholder det første stykke tid.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi starter med et gratis og uforpligtende møde hos os. Er der basis for et samarbejde, aftaler vi, hvordan vi fordeler de administrative opgaver.  Ofte starter vi bogføringen op, og efter nogle måneder afgør kunden så, om han ønsker at overtage dette arbejde.

Ud fra vores erfaring med tilsvarende kunder giver vi gerne et skøn over det for­ventede tidsforbrug for din virksomhed, og dermed den pris du skal betale.

Kontakt gerne en af vores konsulenter på tlf. 7026 0170