Headhunting, Rekruttering og Vikarløsninger

 

Vi har gennem de sidste mere end 28 år arbejdet indenfor Regnskabsbranchen, headhunting og rekrutteringsbranchen, og kender den fra alle vinkler.

Ved vurdering af vores kandidater , anvendes de bedste personlighedstests THOMAS personprofil og DISK personlighedsprofil, de mest anerkendte, og fremtidssikrede personlighedsmodel i verden. 

IP Regnskab & Personale er certificeret i disse personlighedstest, og selvfølgelig følger vi de etiske retningslinier for brug af sådanne test i erhvervslivet udformet af DPF i 1998. Ligeledes at vi fuld gyldigt medlem af Dansk Erhverv. 

IP Regnskab & Personale tilbyder at finde den rigtige kandidat via en kombination af vores omfatttende netværk, database og annoncering. Vi tilrettelægger selektionsprocessen i samråd med kunden, og sikrer således, at vi bidrager med den serviceydelse, der giver mest værdi for pengene. Endelig giver IP Regnskab & Personale fuld garanti på kandidater, som vi har anbefalet.
Ønsker du at IP Regnskab, Administration & Personale skal gå direkte igang med din rekruttering af en ny regnskabsmedarbejder eller ønsker du et tilbud, så ring gerne til en af vores rekrutteringskonsulentr på  tlf. 7026 0170