Hvem er IP Regnskab?

IP Regnskab, Administration og Personale Aps, blev etableret i 2002. Siden da, har vi serviceret vores mange kunder med sparring, økonomistyring, regnskabshjælp samt headhunting, rekrutteringsopgaver og vikarløsninger af de nye dygtige medarbejdere.

 

I 2013 blev IP Regnskab, Administration og Personale Aps udnævnt til Gazellevirksomhed, på grund af hurtig voksende resultater, og minimum en fordobling af omsætningen over en fireårig periode. Her har vi så bevist, at være god samarbejdspartner for vores kunder, og vi arbejder med en professionalisme, engagement, tæt personlig kontakt og tæt opfølgning til vores kunder som hele tiden er i fokus.

 

Mange af vores kunder har set idéen og økonomien i at outsource deres økonomifunktion til os, enten IN House på vores kontor i Solrød Strand, eller vi arbejder som konsulent i kundens én virksomhed. Derved bliver vores kunder hjulpet af professionel samarbejdspartner, til enten at vi står for hele/dele af økonomistyringen eller headhunting af nye medarbejdere til deres virksomhed.

Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag og lad os se hvad vi kan hjælpe din virksomhed med:

Marianne Ingberg

Marianne Ingberg har mere end 27 års erfaring indenfor regnskabsbranchen. Hun har arbejdet som Allround bogholder, Intern-/eksterne controller, Regnskabs-/administrationschef med personaleledelse indenfor mange forskelligartede brancher. Marianne har været på en del tunge oprydningsopgaver, og derved genskabt regnskabsfunktionen i flere virksomheder.

Siden 2002 har Marianne Ingberg været selvstændig, og ejer af IP Regnskab & Personale Aps. Marianne er certificerede i Thomas International og DISC personlighedstest, og står for alle rekrutterings- og vikarløsninger hos IP Regnskab & Personale ApS.

Kontakt Marianne Ingberg på mobil 51 36 32 18 eller mail mp@ipregnskab.dk

Jan Petersen

Jan Kenny Petersen har beskæftiget sig med regnskab siden 1983 både som revisorassistent, Finance Controller, Økonomichef i såvel danske som udenlandske virksomheder. Produktionsvirksomheder, salg- & distributionsvirksomheder, samt indenfor den finansielle branche. Jan Kenny Petersen har haft stillinger blandt andet som Financial Manager i den finansielle branche i Luxembourg.

Jan har været selvstændig regnskabskonsulent hos IP Regnskab & Administration ApS. siden 2008, for en bred vifte af virksomheder, både enkeltmandsvirksomheder, Anpartsselskaber & Aktieselskaber, i mange brancher, ligeledes har Jan deltaget aktivt i flere overdragelser af danske til internationale virksomheder, og derigennem fået en bred erfaring blandt andet due diligence arbejde. Jan har ligeledes et godt kendskab til administration af ejerforeninger.

Kontakt Jan Petersen på mobil 40 63 38 98 eller mail jp@ipregnskab.dk