Bogholder

Når vi arbejder som bogholder for din virksomhed, er der en bred vifte af opgaver, vi kan løse for jer – og med vores store ekspertise inden for området hjælper vi jer gerne med hele paletten.

Grundlæggende set kan man sige, at vi som bogholdere træder ind i hele økonomiprocessen, lige før jeres revisor kommer ind i billedet. Det betyder, at vi som bogholdere forbereder og holder styr på alle din virksomheds data ved at sørge for, at de bliver bogført, og at der bliver udarbejdet et regnskab.

 

Bogholderi med mange funktioner

Nogle af de mange funktioner, vi løser som bogholderi for din virksomhed, er eksempelvis at afstemme, sørge for momsafregning, faktureringer, lave nødvendige budgetteringer, debitor- og kreditorkontrol samt holde styr på din PC-bank og udbetale løn. Derudover sørger vi også for beregning af din virksomheds skatteindbetalinger og beregning af renter og rabatter.

Såfremt din virksomhed er en enkeltmandsvirksomhed, har du den fordel, at det ikke er et krav, at dit årsregnskab bliver godkendt. Derfor vil det helt rigtige for dig og din virksomhed således være at benytte en dygtig bogholder frem for en revisor.

Er du lige startet op som selvstændig med én eller flere ansatte, vil vi også råde dig til at starte med at få tilknyttet en dygtig bogholder, som kan rådgive dig, når du på et tidspunkt skal finde en kompetent revisor, der kan godkende dit årsregnskab.

bogholder

Stor erfaring inden for rekruttering af bogholderi

Hos IP regnskab har vi stor erfaring med headhunting og rekruttering af kandidater til regnskabsfunktioner. Med 28 års virke inden for regnskabs-, headhunting og rekrutteringsbranchen har vi et særdeles godt grundlag for at udvælge den helt rigtige kandidat til din virksomhed.

I vores udvælgelsesproces og test samt vurdering af mulige kandidater, benytter vi Thomas Personprofil og DISC Personlighedsprofil. Disse værktøjer er begge anerkendt som værende nogle af de allerbedste og mest fremtidssikrede værktøjer i verden når, man arbejder med personlighedsmodeller.

Vi har naturligvis også certificering i brugen af disse personlighedstests, og er ligeledes meget opmærksomme på at følge de etiske retningslinjer for anvendelsen af den slags værktøjer i erhvervslivet. Derfor følger vi nøje de forskrifter, som blev udstukket af DPF (Dansk Psykolog Forlag) i 1998. Derudover kan vi nævne at IP Regnskab er fuldgyldige medlemmer af Dansk Erhverv.

 

Vi har den rette bogholder til din virksomhed

Når vi skal finde den rette kandidat som bogholder til din virksomhed, trækker vi dels på vores store netværk inden for branchen, og dels benytter vi os af vores kandidatdatabase samt af annoncering. Hele selektionsprocessen og forløbet bliver planlagt i samråd med jeres virksomhed. På den måde kan vi sammen sikre, at I får mest muligt value for money i form af den rigtige medarbejder. Derudover er det vigtigt at nævne, at IP Regnskab giver jeres virksomhed fuld garanti på de kandidater, vi udvælger som potentielle medarbejdere hos jer.

Du er meget velkommen til at kontakte os med det samme, hvis du ønsker, at vi skal finde den rigtige bogholder til netop din virksomhed. Så ring meget gerne på tlf. 70 26 01 70 og få en snak med én af vores dygtige rekrutteringskonsulenter, som også kan give dig et tilbud.